Ευκαιρία Εκπαίδευσης και Εργοδότησης στο Ηνωμένο Βασίλειο

H πιο πάνω ενημέρωση αφορά τους φοιτητές που πρόκειται να αποφοιτήσουν τον Ιούνιο του 2015 από το Τμήμα Νοσηλευτικής ή όσους έχουν αποφοιτήσει τον Ιανουάριο του 2015 ( ΟΧΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ δηλαδή δεν αφορά τους απόφοιτους του Ιουνίου 2014 ).
Η πιο πάνω ανακοίνωση αποστέλλεται σε συνεργασία με την BMI Healthcare UK στην αγγλική γλώσσα. Η γλωσσική επάρκεια και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας θα αποτελέσουν βασικό κριτήριο επιλογής των αποφοίτων.

Η κλινική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε αγγλικά νοσηλευτήρια που συνεργάζονται με την BMI Healthcare UK. Η συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Erasmus προς τους συμμετέχοντες θα αφορά μόνο τους απόφοιτους ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 .
Η οποιαδήποτε χρηματοδότηση εκ μέρους του Γραφείου Erasmus για τους απόφοιτους Ιουνίου του 2015 που θα επιλεχτούν από το ΒΜΙ θα έχει έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2015 (όχι νωρίτερα) . Διευκρινίζεται ότι ο όρος συγχρηματοδότηση δεν εννοεί πλήρη κάλυψη εξόδων.

Οι απόφοιτοι του Ιανουαρίου 2015 θα χρηματοδοτηθούν από το ΒΜΙ ( ΔΕΙΤΕ την σχετική ανακοίνωση)

Οι απόφοιτοι που θα επιλεγούν θα τύχουν συνέντευξης από εκπροσώπους της BMI Healthcare UK οι οποίοι θα είναι και οι μελλοντικοί τους εργοδότες. Η έναρξη της εκπαίδευσης για όσους επιλεγούν θα ανακοινωθεί εκ μέρους της BMI Healthcare UK. Σε ότι αφορά την κλινική εκπαίδευση των αποφοίτων στην BMI Healthcare UK, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και κατ’ επέκταση το Γραφείο Κινητικότητας Erasmus δεν θα φέρουν καμία ευθύνη και δεν θα αποδεχτούν αιτήματα για αποπληρωμή της όποιας αποζημίωσης προς την BMI Healthcare UK.

Διευκρινίζεται επίσης ότι η πιο πάνω κλινική εκπαίδευση θα αφορά και εργοδότηση. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται ΜΟΝΟ όσοι ενδιαφέρονται και έχουν κατανοήσει την ανακοίνωση πιο πάνω να αποστείλουν αίτηση ενδιαφέροντος .

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
February 10th 2015 for January Graduates
March 30th 2015 for June Graduates

ΕΝΤΥΠΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

  1. Application Form: https://docs.google.com/forms/d/1Qx_puuqMFloEexM297GAFxLdB-jJsQ7vAQUQFKGl8YU/viewform ( κάντε κλικ και συμπληρώστε την αίτηση )
  2. A detailed CV- Europass or not- Βιογραφικό σημείωμα
  3. Αναλυτική Βαθμολογία στα Αγγλικά- Transcript of records in English . It must be requested from the Student Affairs Service EARLY IN TIME (Φοιτητική Μέριμνα) and must include all grades. Student Affairs Service: Tel 25 00 2710/2711
    Τα έντυπα CV- και Αναλυτική Βαθμολογία στα Αγγλικά θα αποστέλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μόνο στο Erasmus@cut.ac.cy ( δεν θα λαμβάνονται έντυπα στο χέρι από την Λειτουργό )

Stavroula Antoniou

Erasmus Mobility Officer- Erasmus+ Key Action 1
Service for Research and International Collaboration

Student Services Building-Athinon and N.Xiouta corner,
3040 Lemesos-Cyprus

Cyprus University of Technology
www.cut.ac.cy/erasmus
f: https://www.facebook.com/pages/Erasmus-at-Cyprus-University-of-Technology/967682303249207

tel: 00 357 25 00 23 90 /fax: 00 357 25 00 27 63

Ώρες επισκεψης Φοιτητών : Τρίτη και Πέμπτη 10.00- 13.00 και Τρίτη απόγευμα 4.00-5.30

Incoming Erasmus Students : please contact incoming@cut.ac.cy