Δηλώσεις φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+ Key Action1-Κινητικότητα για Σπουδές- Εαρινό εξάμηνο 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+  

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018

Όσοι φοιτητές έχουν συμπληρώσει το πρώτο έτος σπουδών τους και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus για να φοιτήσουν σε συνεργαζόμενα  πανεπιστήμια της Ευρώπης κατά το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο 2018,παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό έντυπο Δήλωση συμμετοχής.

 

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων μέχρι  2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017. 

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.

 

Συνάντηση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 26/09 στο Ισόγειο της Φοιτητικής Μέριμνας ώρα 12:00- 14:00.

 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά. Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία συμμετοχής για σπουδές κάτω από το πρόγραμμα Erasmus, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, δεν θα επαναληφθεί. Παρακαλούνται οι φοιτητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων, όπως ηλεκτρονική διεύθυνση και τηλέφωνο, έτσι ώστε τα εν λόγω στοιχεία να είναι ορθά κατά την επικοινωνία του Γραφείου μαζί τους.

Υπογραμμίζεται ότι η τελική επιλογή φοιτητών, θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια τμήματα βάσει των κριτηρίων που καθορίζουν το πρόγραμμα, καθώς και των κριτηρίων που έχει υιοθετήσει το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις που αφορούν τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του προγράμματος, και τα προγράμματα σπουδών των πανεπιστημίων υποδοχής μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί με το γραφείο Κινητικότητας Erasmus, Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνούς Συνεργασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση outgoing@cut.ac.cy

Άλλες χρήσιμες συνδέσεις:
Erasmus CUT Facebook page: Erasmus at Cyprus University of Technology

ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης : http://www.erasmusplus.cy/
Education, Audiovisual and Culture Executive Agency: http://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus_en

Erasmus Student Network: http://esn.org/

ESBN Limassol  Erasmus Student Buddy Network